Odustajanje od kupovine

U skladu sa zakonom imate pravo do odustanete od ugovora o kupoprodaji proizvoda kupljenih preko Web-sajta bez obrazloženja u roku od 14 dana od dana kada Vam je proizvod isporučen.

Ukoliko želite da odustanete od ugovora o kupoprodaji proizvoda koji je zaključen preko Web-sajta, to možete da
učinite popunjavanjem i slanjem obrasca za odustanak od ugovora koji možete naći na Web-sajtu, zajedno sa neoštećenim i nekorišćenim proizvodima poštom na adresu Milfruti doo.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je posiljka poslata destileriji Milfruti doo i smatra se blagovremenom ako je poslata u roku od 14 dana od dana kada je proizvod dospeo u Vašu državinu, odnosno u državinu trećeg lica koje ste odredili za primaoca pošiljke.

U slučaju da odustanete od ugovora Vi snosite troškove vraćanja proizvoda i dužni ste da u roku od 14 dana od dana odustajanja od ugovora vratite destileriji Milfruti doo kupljene proizvode. Milfruti doo je dužan da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio za proizvode, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac o odustanku od ugovora s tim što može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije proizvode koji se vraćaju.

Kupovinom proizvoda dajete izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na Vaš tekući račun koji ćete navesti u obrascu za odustanak od ugovora.

Napominjemo da je moguće odustati od kupovine proizvoda koji su vraćeni u originalnoj amabalaži, koji nisu korišćeni ili oštećeni i koji sadrže sve dodatke i propratnu dokumentaciju, kao i originalni račun.